Op zoek naar vakantiewoning 16 personen westhoek?

vakantiewoning 16 personen westhoek
16 Vakantiehuizen gevonden voor16 personen Damme, Beernem, Middelkerke, Leisele, Blankenberge bij Chalet.nu.
Na een jarenlange renovatie is de school sinds 2006 te huur als ruime, sfeervolle vakantiewoning. De vroegere klaslokalen vormen nu een mix van eigentijds design met een knipoog naar we. Max 20 personen. Vakantiehuis Vakantiehoeve de Noordhoek. Lo-Reninge West-Vlaanderen België. Een authentieke oude boerderij De" Groene Wal" anno 1870. De hoeve situeert zicht op 4 km van het stadje Lo en ligt op 20 km van de Belgische kust, tussen de historische steden Diksmuide, Veurne en Ieper, in het hart van de Westhoek.
Vakantiehuis voor 16 personen in Koksijde atraveo objectnr. 649150.
Ook op de fiets is het leuk om Koksijde en omgeving te verkennen. Aanraders in de omgeving zijn De Panne en Nieuwpoort, of een van de vele andere mooie plaatsjes die de kust rijk is. Ook het binnenland biedt voldoende te beleven. Geniet van de culturele rijkdom van de Westhoek.
Jachthuis Au Bois Du Gheer vakantiehuis Westhoek vakantiewoning Heuvelland verblijf Ieper overnachten oorlogstoerisme Ploegsteert wereldoorlog 14-18 Dranouter.
Jachthuis Au Bois du Gheer behoorde vroeger toe aan een geheel van jachthuizen die de Franse adel in de Vlaamse contreien bezat. Omdat de adellijke jagers vaak met een heel gevolg op reis waren, is het dan ook een heel ruime woning waar 16 personen van de prachtige inrichting kunnen genieten.
Kramique Vakantiewoning voor 20 personen in de Westhoek.
In de woning zijn er 5 ruime slaapkamers waar 12 personen kunnen logeren 4 volwassenen en 8 kinderen. In het bijgebouw achter de woning zijn er nog eens 4 extra slaapkamers 8 volwassenen, elk met hun eigen badkamer. De lokale bakker en slager vind je op wandelafstand van de woning. In de vakantiewoning vind je mooie keramiekwerken die gemaakt werden door de eigenares van de woning. De kunstwerkjes worden te koop aangeboden op de webshop binnenkort online. Leuk als deco voor uw eigen woning of natuurlijk perfect geschikt als geschenk! Op bezoek in de Westhoek.
Vakantiewoningen Belgite.
Rustig gelegen charmante vakantiewoning in Vlaamse Ardennen. Zes kamers voor 14 personen 220m2. Volledig vernieuwd en met nieuwe meubels. Vanaf 500 / per midweek meer info. Le Brme du Cerf Houfalize. Deze nieuwe woning is rustig en landelijk gelegen in Chabrehez, een gehucht van Les Tailles, deelgemeente van Houffalize.
Vakantiehuis boerderij vakantiehuizen in West Vlaanderen.
type verblijf: vakantiehuizen. aantal personen: 4 36. type verblijf: vakantiehuizen. huisdieren: niet toegelaten. aantal personen: 1 39. type verblijf: vakantiehuizen. huisdieren: niet toegelaten. aantal personen: 1 42. type verblijf: vakantiehuizen. huisdieren: niet toegelaten. aantal personen: 16 44. type verblijf: vakantiehuizen.
Vakantiewoning De Kapelanij.
In 2014 werd deze woning gerenoveerd tot een gezellige vakantiewoning om zijn gasten met warmte te verwelkomen. Het prachtige uitzicht vanuit de kapelanij is één van de vele troeven. Ook voor ontspanning en cultuur komt u hier aan uw trekken. De kust, plopsaland en sunparks liggen slechts op enkele kilometers van de woning. En de historie van de grote oorlogen leiden u vanzelf door de Westhoek. De woning biedt plaats voor 16 personen: vijf 2-persoonskamers en één 6-persoonskamer met elk een eigen badkamer.
Eybeekhoeve, vakantiewoning voor 20p. in de Westhoek Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
t Graafschap heeft een vakantiewoning voor 10 personen ter beschikking om van een zalige. Het Wethuys ligt op de grote markt van Watou. Op 1km van Frankrijk en op 8km van Poperinge. Ontvang de leukste vakantietips in je mailbox. Schenk met de Vakantiecheque een onvergetelijk verblijf bij één van onze 700 gastvrije logies. Wandelen en fietsen. Volg ons op Facebook. Bestel je logiesboek. Over Logeren in Vlaanderen. vzw Logeren in Vlaanderen / Diestsevest 40, 3000 Leuven, Belgium / 32 0 16 28 60 35 / info@logereninvlaanderen.be.

Contacteer ons