Meer resultaten voor hollebeke

hollebeke
Home.
Waar is de lente? Bedrijfsbezoek aan McBride 2018-03-21. 1ste communietocht 2018-03-15. Ik ben een cliniclown 2018-03-13. Neerwaastenstraat 3 8902 Hollebeke. 057 20 76 72. Scholen Ieper Rand Heuvelland. GVB De Schatkist Hollebeke Cooked and Spiced by Tasty Creations Hosted by LMD.
De beste restaurants in de buurt van Hollebeke TripAdvisor.
Toerisme in Hollebeke. Hotels in Hollebeke. BB's' in Hollebeke. Restaurants nabij Hollebeke. Kaart van Hollebeke. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Beste van 2018.
Hollebeke Erfgoedhaltes.
Hollebeke vierde op grootse wijze zijn duizendjarig bestaan op 6 juli 1969. Met een prachtige stoet brachten de inwoners 1000 jaar geschiedenis van Hollebeke kleurrijk in beeld. Tussen de menigte toeschouwers komt op de dorpsplaats de eerste trein in Hollebeke aan.
Hollebeke Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Vooreerst bezit van familie van Hollebeke; later van families Glymes d'Hollebecque' en Buus d'Hollebecque. Zij bewoonden er het heerlijk kasteel Praetorium" de Hollebeke" zie afbeelding in A. Oude verering van Onze-Lieve-Vrouw van Hollebeke opklimmend tot circa 1300, en mogelijk vroeger, aanleiding gevend tot bedevaart van de drie Maria's, waarbij drie bedevaartplaatsen Linzele Linselle, Noord-Frankrijk, Hollebeke en Dadizele werden aangedaan.
Hollebeke Zusters van Liefde Heule.
Af en toe zullen we het reilen en zeilen van onze kloostergemeenschap beschrijven in deze weblogs. Kom af en toe eens langs om nieuwe berichten te zien! Alle inhoud op deze site is eigendom van Zusters van Liefde te Heule.
Hollebeke Wikipedia.
In 1380 nam de abdis van de abdij van Mesen, Marguerite d'Oultre, deel aan de bedevaart der" drie Marias, waarbij de drie bedevaartplaatsen Hollebeke, Dadizele en Linselles Noord-Frankrijk werden aangedaan. In de Eerste Wereldoorlog lag Hollebeke midden in het oorlogsgebied.
Hollebeke plattegrond. Bekijk de kaart van Hollebeke Zoover.
5-6.9 Matig 1. Zoeken binnen de huidige resultaten.: Vakantiehuis: Vakantielogies Ten Rozenmeers. Hollebeke, 08, km tot centrum. Vakantiehuis: Chez Oscar. Hollebeke, 15, km tot centrum. Vakantiehuis: t Bloemenhof. Hollebeke, 17, km tot centrum. Informatie over Hollebeke. Vraag en Antwoord Hollebeke.
Kaart Hollebeke ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Hollebeke en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Hollebeke of bereken een route van of naar Hollebeke, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Hollebeke.

Contacteer ons