Meer resultaten voor hollebeke

hollebeke
Hollebeke Wikipedia.
Hector, heer van Hollebeke, was raadgever en kamerheer van Karel de Stoute in 1474, raadsheer van de stad Ieper in 1468 en grootbaljuw van de stad en de kastelenij van Ieper in 1470 en 1476. Philippe de Saint-Omer was heer van Hollebeke tijdens de 16de eeuw.
Naam: van HOLLEBEKE Geneanet.
Geneanet Zoek Zoeken op familienaam. Zoeken op familienaam 1 456 resultaten. Naam: VAN HOLLEBEKE. Onderzocht door de leden van Geneanet. 1 410 resultaten. Originele akten, indexen gepubliceerd op Geneanet. Monumenten, familiefoto's' en familiewapens. Index zonder stambomen, diverse indexen van het internet.
Hollebeke Erfgoedhaltes.
Hollebeke vierde op grootse wijze zijn duizendjarig bestaan op 6 juli 1969. Met een prachtige stoet brachten de inwoners 1000 jaar geschiedenis van Hollebeke kleurrijk in beeld. Tussen de menigte toeschouwers komt op de dorpsplaats de eerste trein in Hollebeke aan.
De beste restaurants in de buurt van Hollebeke TripAdvisor.
Toerisme in Hollebeke. Hotels in Hollebeke. BB's' in Hollebeke. Restaurants nabij Hollebeke. Kaart van Hollebeke. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Beste van 2017. Inloggen Lid worden. Beste restaurants in de buurt van Hollebeke, Belgiƫ.
Hollebeke tijdens de Grote Oorlog WOI.
Sites monumenten, begraafplaatsen, versterkingen, patrimonium. Geschiedenis Gastbijdragen Militaire en burgerlijke geschiedenis Hollebeke tijdens de Grote Oorlog. A A A. Hollebeke tijdens de Grote Oorlog. Door Philip Woets Secretaris heemkundige kring Selebeke foto's' uit eigen verzameling. Hollebeke werd tijdens de Eerste Wereldoorlog volledig verwoest.
Hollebeke Database Akten West-Vlaanderen.
Sedert 01/01/1977 maakt Hollebeke, samen met Boezinge, Brielen, Dikkebus, Elverdinge., Sint-Jan, Vlameringe, Voormezele, Zillebeke en Zuidschote deel uit van de stad Ieper. In die jaren VII en VIII was Wervik kantonhoofdplaats voor de gemeenten.: Wervik, Geluwe, Hollebeke, Houtem, Komen, Neerwaasten en Zandvoorde.
Kaart Hollebeke ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Hollebeke en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Hollebeke of bereken een route van of naar Hollebeke, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Hollebeke.
Kinesitherapeuten Hollebeke goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 20 resultaten voor kinesitherapeuten Hollebeke. Koop deze gegevens. 1 Verbeke Inge. Hollebeke-Dorp 24, 8902 Hollebeke Ieper. 2 Decroix Kathleen. Neerwaastenstraat 2/bus a, 8902 Hollebeke Ieper. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km.
Hollebeke Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Vooreerst bezit van familie van Hollebeke; later van families Glymes d'Hollebecque' en Buus d'Hollebecque. Zij bewoonden er het heerlijk kasteel Praetorium" de Hollebeke" zie afbeelding in A. Oude verering van Onze-Lieve-Vrouw van Hollebeke opklimmend tot circa 1300, en mogelijk vroeger, aanleiding gevend tot bedevaart van de drie Maria's, waarbij drie bedevaartplaatsen Linzele Linselle, Noord-Frankrijk, Hollebeke en Dadizele werden aangedaan.

Contacteer ons