Meer resultaten voor zwembad ieper

zwembad ieper
Openluchtzwembad Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
STADSARCHIEF IEPER, 861.6, Stedelijk zwembaduitbreidingswerken: afbraak en vergroting nieuwe afsluitingsmuur, 1937. STADSARCHIEF IEPER, 861.6, Stedelijk zwembad: voltooiingswerken, 1938. STADSARCHIEF IEPER, 861.6, Stedelijk zwembad: uitbreidingswerken geschil, 1937-1938. STADSARCHIEF IEPER, 861.6, Stedelijk zwembadvoltooiingswerken: deel III, 1938. STADSARCHIEF IEPER, 861.6, Stedelijk zwembad: voltooiingswerken waterzuiveringsstation, 1938.
Maak" van zwembad nieuwe ontmoetingsplek" Ieper Regio HLN.
De ontwerpopdracht zal in nauw overleg met de stad Ieper, het Agentschap Onroerend Erfgoed en Vlaamse Milieu Maatschappij moeten gebeuren. Wanneer de plannen effectief gerealiseerd kunnen worden, is voorlopig nog onduidelijk. Eric Flamand De vestingmuren komen tot tegen het zwembad.
Zwembad Ieper Gemeente Zonnebeke.
Home / Vrije Tijd / Sport / Sportaccommodatie / Zwembaden / Zwembad Ieper. T 051 48 00 64. 09.00u 12.00u en in de namiddag op afspraak. Zomer en kerstvakantie. Gesloten op feest en brugdagen. Leopold III-laan 18, 8900 Ieper Website.:
Subtropische Zwembaden in ieper Subtropische Zwembaden in de buurt van ieper.
Voeg een activiteit toe. Bent u op zoek naar een activiteit in uw buurt? 13 Subtropische Zwembaden gevonden in een straal van. Subtropisch Zwembad in Menen. Subtropisch Zwembad in Kortrijk. Zwembad Les Dauphins. Subtropisch Zwembad in Moeskroen. Subtropisch Zwembad in Zwevegem.
IN FLANDERS FIELDS TRIATHLON IEPER 2016 Powered by D-Sign Studio.be.
Bewegwijzering zal voorzien zijn vanaf de autosnelweg afrit Zonnebeke Ieper Heuvelland. Mobilhomes en campers dienen gebruik te maken van de camping Jeugdstadion. Meer info: http//www.jeugdstadion.be.: Adres: Karel Steverlyncklaan 13, 8900 Ieper. Parking zwembad Ieper: Leopold III-laan 18, 8900 Ieper. Zaterdag 17 september: 18u-20u.
Zwembad Ieper Westhoek.
In het zwembad van Ieper kan je je naar hartenlust uitleven. Er is voor elk wat wils met een competitiebad, twee instructiebaden en een doelgroepenbad met verschuifbare bodem. Tijdens het ravotzwemmen wordt er spelmateriaal zoals drijvende figuren ter beschikking gesteld.
Cafetaria Zwembad in Ieper, Leopold 3-laan 18, telefoon: 057/21 met openingsuren Cafés.
Vind een handelaar in Ieper. Andere belangrijke handelaars. Leopold 3-laan 18 8900 Ieper. Klik voor telefoon Telefoon: 057/21 89 21. Cafés in Ieper. Ontdek andere handelaars in de buurt van Cafetaria Zwembad in Ieper. Danny Soenen Traiteur. De Rootputten 21.
Ieper pompt half miljoen in oud beschermd zwembad Focus en WTV.
Ieper pompt half miljoen in oud beschermd zwembad. Ieper pompt half miljoen in oud beschermd zwembad. Het voormalige openluchtzwembad van Ieper langs de Lange Torhoutstraat zal worden heringericht. Er komt een ligweide met fruitbomen, een picknickweide, een speelweide, een zonneterras, een speeltuin en een waterpartij met vegetatie.
Ieper Zwembad Erfgoedhaltes.
Het nieuwe overdekte zwembad langs de Leopold III aan kreeg immers alle aandacht. Carine Verbauwen, dochter van zwemkampioen Herman, behaalde tijdens het nationaal kampioenschap op 13 augustus 1972 in Ieper de titel bij de dames junioren op de 400 meter vrije slag.
Permanent gesloten: het openluchtzwembad in Ieper.
Vandaag: het openluchtzwembad in Ieper. In 1846 wordt het idee voor een openluchtzwembad in Ieper voor het eerst geopperd. Toch duurt het nog tot 1885 voor het er ook effectief is. Het bad wordt gebouwd aan de in 1853 ontmantelde vesting, in de Basculestraat. Die plek is militair terrein en de garnizoenstroepen kunnen er op bepaalde tijdstippen gratis komen zwemmen. Het oorspronkelijke zwembad is door het beperkte budget primitief van infrastructuur.

Contacteer ons