Meer resultaten voor watou

watou
De beste beschikbare hotels accommodaties in de buurt van Watou, België.
80, Watou is een goede locatie voor verdere verkenning van de. Watou is een goede locatie voor verdere verkenning van de Westhoek en het aangrenzende Noord-Frankrijk met Saint-Omer, Lille en Arras. Het restaurant t Hommelhof mag u niet missen bij een overnachting in Watou.
HOME Kunstenfestival Watou.
Van 30 juni tot en met 2 septembe r kan je in het grensdorp Watou terecht voor de 38ste editie van Kunstenfestival Watou. Met als overkoepelend thema Over het verlangen en de troost brengt vzw Kunst verzamelde verhalen van kunstenaars en dichters samen langs het parcours doorheen het dorp.
Watou De Standaard.
Hedendaagse kunst, Watou, Beaufort, Jan Fabre. 18/07/2016 Kunstenfestival Watou naar Raad van State. 17/07/2016 Kunstenfestival Watou naar Raad van State na verlies erkenning. Vzw Kunst, de organisatie achter onder meer het Kunstenfestival Watou, legt zich niet neer bij het verlies van haar erkenning en de bijbehorende subsidies.
Kunstenfestival Watou gaat door Le Festival des Arts de Watou continue Ons Erfdeel.
Kunstenfestival Watou gaat door Le Festival des Arts de Watou continue. Kunstenfestival Watou gaat door Le Festival des Arts de Watou continue. 7 maart 2017 in blog: De Franse Nederlanden Les Pays-Bas Français. Weet je wat, we stoppen niet, laat het Kunstenfestival Watou trots weten op zijn website.
vakantiehoeve vakantiewoning westhoek Watou Eybeekhoeve eybeekhoeve eibeekhoeve Poperinge vlaanderen.
Jan Moeyaert toont zich strijdbaar voor toekomst Kunstenfestival Watou Cultuur media KW.be.
Jan Moeyaert, de drijvende kracht achter Kunstenfestival Watou. Het ziet er naar uit dat Kunstenfestival Watou opnieuw door het oog van de naald is gekropen. In juni 2016 viel het festival uit de boot voor subsidiëring in het kader van het Vlaamse kunstendecreet: de beoordelingscommissie was niet onder de indruk van de zakelijke en artistieke opzet van het festival, en de organisatie kon fluiten naar de 400.000 euro subsidie.
Home Parochiezaal Watou.
Watou Bibliotheek Poperinge.
Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken. Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken. Verbinden met %s. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Zoeken naar: Zoeken Facebook. Bib Poperinge op Facebook.
Kunstenfestival Watou maakt doorstart expo De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Nadat het kunstenfestival Watou vorig jaar naast de structurele subsidies voor 2017-2012 had gegrepen, zag het er naar uit dat dat het definitieve einde voor het festival zou zijn. De vzw Kunst, de organisatie achter Watou, trok wel naar de Raad van State tegen de beslissing en het zette ook een crowdfundingactie op, maar die leverde slechts ongeveer de helft van de beoogde 40.000 euro op.
WOI.
Andere items in Watou. Gedenkzuil voor de militaire en de burgerlijke slachtoffers W.O. II van Watou. Heldenhuldezerkjes op begraafplaats van Watou. Ervaar oorlog en vrede in de Westhoek. Deze interactieve website laat je kennismaken met Wereldoorlog I in de Westhoek.

Contacteer ons