Zoeken naar vakantiewoning westhoek

vakantiewoning westhoek
Home De Smishoek Vakantiewoning in de Westhoek, Alveringem.
Welkom op De Smishoek. In deze kleine deelgemeente van Alveringem West-Vlaanderen, Hoogstade, gelegen in het hinterland van de vlaamse Westkust Bachten de Kupe, bieden de heer en mevrouw Ignace en Monique Willekens-Cleenewerck een unieke vakantiewoning te huur aan. De gerenoveerde schuur en oud smeedatelier zijn volledig en modern ingericht in functie van vakantietoerisme in onze regio.
Vakantiewoning De Kapelanij.
Welkom bij De Kapelanij. De kapelanij is een luxueuze vakantiewoning gelegen in de Westhoek te Izenberge, een landelijke gemeente waar u z├│ tot rust komt. In 2014 werd deze woning gerenoveerd tot een gezellige vakantiewoning om zijn gasten met warmte te verwelkomen.
Vakantiewoning Westhoek 8 personen Victorello.be.
Loungeset nieuw op het zonneterras. De vakantiewoning ontvangt 2/4/6 of 8 personen. Wellness en mindfulness. Je kunt afstandzwemmen in zwembad met tegenstroom, hierbij kies je voor een stevige training en zwem je tegen een sterke stroom of je kunt het rustig aan doen.
Groot vakantiehuis Westhoek.
Groot vakantiehuis Westhoek. Onthaasten in stijl doet u in Jachthuis Du Gheer in Ploegsteert, een groot vakantiehuis in de Westhoek. Pas gerenoveerd, biedt ons groot vakantiehuis in de Westhoek alle comfort en gezelligheid die u van een vakantieverblijf verwachten kan.
Luxe vakantiewoning in De Westhoek Casa Jacaranda.
Ann en familie. Westvleterenstraat 44, Vleteren. 32 496 23 91 24. 32 496 23 91 21. De Groote Oorlog. Zoekt u een vakantiewoning voor 10 personen in De Westhoek? Neem een kijkje op Casa Sequoia. Copyright Casa Jacaranda Site by Pepper Design.
Vakantiewoning BC Esen Diksmuide Westhoek.
Een deel van de hoeve, dat dienst deed als paardenstal en geitenhok werd omgebouwd naar een vergunde vakantiewoning. Het is een mooi een gezellig huisje in de Westhoek; waar jullie als gasten met volle teugen kunnen genieten van de rust en de natuur.
Home.
Je kan er tevens genieten van een Finse Sauna. De vakantiewoning ligt achter de lintbebouwing van het dorp en ligt in de Ijzervallei. Dus ben je dicht bij het dorp en tergelijkertijd geniet je van de rust van de westhoek.
vakantiehoeve vakantiewoning westhoek Watou Eybeekhoeve eybeekhoeve eibeekhoeve Poperinge vlaanderen.
Casa Sequoia Gezellige vakantiewoning in De Westhoek.
Landelijke gelijkvloerse fermette voor 10 personen in alle rust en stilte van de Westhoek aan de rand van het dorp Westvleteren. om gezellig buiten te vertoeven. Voorzien van alle tuinmeubilair en met prachtig zicht op de tuin. in een authentiek kader. Ruime living met gezellig salon. Voor 10 personen. Met 4 slaapkamers en 2 badkamers biedt de woning ruimte genoeg voor 10 personen. Ook kinderbedje is aanwezig. Alle kamer zijn geïnstalleerd met luxe-boxsprings, en zijn voorzien van donsdekens en beddengoed. Super rustige omgeving. Vakantiewoning ligt midden in de velden, in een uiterst rustige omgeving, maar toch op wandelafstand van dorpskern van Westvleteren.
vakantiewoning wisteria www.vakantiewoning-wisteria.be westhoek ieper woning huren woning te huur vakantiewoning.
Vakantiewoning wisteria is gelegen op de grens tussen de historische stad Ieper en het prachtige heuvelland met zijn mooie natuur. Ieper, grootste stad in de Westhoekook, genaamd Koningin van de Westhoek of de kattenstad. Ieper is de stad van toonaangevende musea, schitterende bouwwerken, uitgestippelde wandelroutes, en zeker niet te vergeten zijn rijk oorlogsverleden.

Contacteer ons