Zoeken naar vakantiewoning westhoek 12 personen

vakantiewoning westhoek 12 personen
Slapen Westhoek.
Meld een routeprobleem. Meld een routeprobleem. Meld een routeprobleem. De Groote Oorlog. Toon op Kaart. Fiets en wandelnetwerken. Snorren met de scooter. Hoeve om te proeven. Culinair genieten in de Westhoek. Gezellig picknicken in de Westhoek. Culinaire fiets en wandelroutes.
Home Vakantiewoning in de westhoek Ten Grenze.
Vakantiewoning TEN GRENZE: Grenzeloos genieten in de Westhoek. TEN GRENZE is een comfortabele vakantiewoning voor 12 tot 14 personen. De woning ligt pal op de grens met Frankrijk in Abele Poperinge. Het kleine dorpje diende vroeger als grenspost tussen Poperinge en het Franse Steenvoorde en ligt dan ook midden in het prachtige landschap van de grensstreek tussen Vlaanderen en Noord-Frankrijk.
Vakantiewoningen en appartementen in de Westhoek.
600 700 per week max. Luxe vakantiewoning, 5 sterren. Landelijke luxe in het pittoreske dorpje Oeren, waar rust en stilte een absolute troef zijn! Vakantiehuis Hellegat Cottage. 850 per week max. Casa DN vind je in Passendale, een rustig dorp in de Westhoek. 600 660 per week max. Vakantiewoning-Woning te huur voor max. Gelegen in het centrum van het dorp Passendale. Winkels in de directe omgeving. De Peerdenhoeve appartement 1. 300 per week. 4 personen combineerbaar tot: 8.
Kramique Vakantiewoning voor 20 personen in de Westhoek.
In de woning zijn er 5 ruime slaapkamers waar 12 personen kunnen logeren 4 volwassenen en 8 kinderen. In het bijgebouw achter de woning zijn er nog eens 4 extra slaapkamers 8 volwassenen, elk met hun eigen badkamer. De lokale bakker en slager vind je op wandelafstand van de woning. In de vakantiewoning vind je mooie keramiekwerken die gemaakt werden door de eigenares van de woning. De kunstwerkjes worden te koop aangeboden op de webshop binnenkort online. Leuk als deco voor uw eigen woning of natuurlijk perfect geschikt als geschenk! Op bezoek in de Westhoek.
Douce Vie vakantiewoning 12 personen Watou.
voor meer info vul het contactformulier in. Vakantiewoning In t Groen. Neem ook eens een kijkje naar onze vakantiewoning In t Groen, deze woning is ook voorzien voor 12 personen. In t Groen. Proudly powered by WordPress Theme: Sydney by aThemes.
Vakantiewoningen Toerisme Vleteren.
Hier kunt u, samen met familie of vrienden, eventjes ontvluchten aan de dagelijkse drukte. Aan de Vleterbeke is een gezellige vakantiewoning voor 9 personen, voorzien van alle luxe en comfort. Zowel jong als oud kunnen er zich naar hartelust uitleven in de binnenspeelruimte en de afgesloten tuin. Door de rustige ligging in het hartje van de prachtige Westhoek, vormt Aan de Vleterbeke de ideale uitvalsbasis voor talrijke fiets en wandelroutes, huifkartochten en culturele uitstapjes. Kasteelstraat 13, 8640 Vleteren. G 0474 68 94 34. T 057 40 01 31. De Reiskoffer met tuin biedt u in deze rustige omgeving plaats voor 12 personen verspreid over 5 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer een duplexkamer is.
Vakantiehuis Hof ter Harte Ieper 14 personen.
Vakantiewoning t Noordhuys 12p. in de Westhoek. Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Het recreatief aanbod in de Westhoek is voor jong en oud overweldigend. Onze accommodatie is prachtig voor groepsverblijven, of verras een jarige met een weekendverblijf. Er zijn kamers beneden waardoor je op iedere leeftijd kan meegenieten. Het recreatief aanbod in de Westhoek is voor jong en oud overweldigend. t Noordhuys info. 69500, 12 personen Ontbijt niet inbegrepen.

Contacteer ons