Meer resultaten voor vakantiehuis westhoek 14 personen

vakantiehuis westhoek 14 personen
Coté West.
De Westhoek 8 tot 14 personen Beveren aan den Ijzer. De Westhoek 1x8 en 1x6 of samen Westvleteren. De Westhoek 6 tot 14 personen Beveren aan den Ijzer. Dakappartement 8 personen De Noordzee. Dakappartement 6 personen De Noordzee. Vakantiewoning 14 personen West-Vlaanderen.
Jachthuis Au Bois Du Gheer vakantiehuis Westhoek vakantiewoning Heuvelland verblijf Ieper overnachten oorlogstoerisme Ploegsteert wereldoorlog 14-18 Dranouter.
Jachthuis Au Bois du Gheer behoorde vroeger toe aan een geheel van jachthuizen die de Franse adel in de Vlaamse contreien bezat. Omdat de adellijke jagers vaak met een heel gevolg op reis waren, is het dan ook een heel ruime woning waar 16 personen van de prachtige inrichting kunnen genieten.
Vakantiehuis Huize Porteman toerisme Westhoek West-Vlaanderen tarieven.
Hoogseizoen Alle schoolvakanties en verlengde weekends. Periode 7 personen 10 personen 11 personen 14 personen. Laagseizoen buiten vakantieperiodes. Periode 7 personen 10 personen 11 personen 14 personen. Inbegrepen in deze prijzen: huur woning met accommodatie, elektriciteit, gas, water, bedlinnen en eindschoonmaak.
Start Vakantiewoning in de westhoek Ten Grenze.
Abelestationsstraat 14B 8970 Abele-Poperinge. info@tengrenze.be 32 057 20 16 05. Vakantiewoning Ten Grenze. Grenzeloos genieten in de Westhoek. TEN GRENZE is een comfortabele vakantiewoning voor 12 tot 14 personen. De woning ligt pal op de grens met Frankrijk in Abele Poperinge.
Vakantiewoningen en appartementen in de Westhoek.
Vakantiehuis Hellegat Cottage. 650 700 per week max. Centraal gelegen tussen Ieper, ook gekend als de Koninginnestad van de Westhoek, en Heuvelland met zijn mooie natuur. Ideaal om te fietsen en wandelen. 850 per week max. Casa DN vind je in Passendale, een rustig dorp in de Westhoek. 600 660 per week max. Vakantiewoning-Woning te huur voor max. Gelegen in het centrum van het dorp Passendale. Winkels in de directe omgeving. De Peerdenhoeve appartement 1. 300 per week. 4 personen combineerbaar tot: 8.
Vakantiehuis boerderij vakantiehuizen in West Vlaanderen.
type verblijf: appartement. aantal personen: 1 6. type verblijf: appartement. huisdieren: niet toegelaten. aantal personen: 2 6. type verblijf: vakantiehuis. aantal personen: 1 8. type verblijf: vakantiehuis. huisdieren: niet toegelaten. aantal personen: 1 14. type verblijf: vakantiehuis. huisdieren: niet toegelaten.
Vakantiehuis Hof ter Harte Ieper 14 personen.
Slapen Westhoek.
Hoeve om te proeven. Knusjes bij de haard. Culinaire fiets en wandelroutes. Culinair genieten in de Westhoek. Onderweg met de kampeerauto. Logeren in kampeerhutten. EXPO: 600.000 beeldjes 600.000 namen. Beleef de koers in de Westhoek. Over de regio. Hoe de Westhoek verkennen?
t Klein Berkelhof, vakantiewoning voor 14 personen op mooie, eigentijdse hoeve te Diksmuide. Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Centraal gelegen in de Westhoek, ideale uitvalbasis om de Westhoek en Kust te ontdekken te voet. Landhuis De Beukenboom. Landhuis de beukenboom ligt in een oase van groen. Je kan er met 12 personen logeren in de ruime. Hof Ter Boone.

Contacteer ons