Op zoek naar monteberg?

monteberg
Wijngoed Monteberg Heerlijke heuvellandse wijn.
ELKE ZATERDAG OPEN VAN 10H-12H/14H-17H, KOM GERUST EENS LANGS. SMIJTERSTRAAT 4a / 8951 DRANOUTER. BE0 872 957 141. wijnverkoop van maandag t.e.m. vrijdag: 13u tot 17u. zaterdag van 10u 12u en van 14u 17u. zon en feestdagen gesloten geleide groepsbezoeken enkel op afspraak.
Vacation Home Landgoed de Monteberg België Dranouter Booking.com.
Na reservering kunt u alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in uw reserveringsbevestiging en uw account. Vacation Home Landgoed de Monteberg Reserveer nu. Het Vacation Home Landgoed de Monteberg ligt op het platteland, op 1 km van de Kemmelberg in Dranouter.
De Monteberg, Loker Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Frans restaurants in Loker. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Monteberg, Loker. Restaurants in Loker.
Wijngoed Monteberg Dranouter Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
21 mei 2016 beoordeeld. Wijngoed de Monteberg. Wijngoed de Monteberg een familie bedrijf lekkere wijn proverij en een rondleiding met passie zeker doen hier zie je nog de pure wijnbouwers op zijn Vlaams. Stel een vraag over Wijngoed Monteberg. Bedank Johan r.
Monteberg Wikipedia.
Op de helling ligt een wijngaard gesitueerd. De Monteberg wordt ook wel Kleine Kemmelberg genoemd. De Monteberg is een onderdeel van de zogenaamde centrale heuvelkam in het Heuvelland, deze bestaat daarnaast uit de Watenberg, Kasselberg, Wouwenberg, Katsberg, Boeschepeberg, Kokereelberg, Zwarteberg, Vidaigneberg, Baneberg, Rodeberg, Sulferberg, Goeberg, Scherpenberg, Kemmelberg en Letteberg.
Landgoed De Monteberg, vakantiewoning voor 24p. in de Westhoek Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
ONVERGETELIJK PANORAMISCH ZICHT OP NOORD-FRANKRIJK. Landgoed De Monteberg ligt idyllisch verscholen boven op de Monteberg, aan de voet van de Kemmelberg, te midden van een prachtig 4ha groot domein. Een bezoek aan het landhuis betekent je verliezen in luxe, rust en genot.
Landgoed De Monteberg vakantiehuis Westhoek vakantiewoning Heuvelland verblijf Ieper overnachten oorlogstoerisme Ploegsteert wereldoorlog 14-18 Dranouter.
Monteberg België Witte wijn Webshop Het Wijnwinkeltje.
Breng je vriendin op de hoogte van dit product.: Jouw e-mail adres.: is een verplicht veld. Webshop Witte wijn België Monteberg. De Pinot Gris Chardonnay van wijndomein Monteberg! Monteberg Dranouter Heuvelland 2015 Pinot Gris Chardonnay. Ideaal bij zachte kaassoorten, gevogelte en visgerechten!
Landgoed De Monteberg vakantiehuis Westhoek vakantiewoning Heuvelland verblijf Ieper overnachten oorlogstoerisme Ploegsteert wereldoorlog 14-18 Dranouter.
Het Heuvelland, Ieper en het geweldige stadscentrum van Rijsel bevinden zich op een boogscheut van Landgoed de Monteberg. Het prachtig gerenoveerde eigendom bevindt zich op de flank van de Monteberg, bijna op de top. Het biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de Douvevallei en de wijngaarden die de zuidflank van de Monteberg bedekken.

Contacteer ons