Zoeken naar hotel ieper

hotel ieper
OLD TOM Hotel/Restaurant Grote markt 8 8900 Ieper.
Het hotel heeft 9 comfortabele ingerichte kamers met badkamer, douche, toilet, televisie en telefoon. Banketten, communiefeesten, begrafenismaaltijden, recepties. Wilt u gastronomisch tafelen thuis. Onze specialiteiten zijn.: Palingen bereid op verschillende wijzen. Dat frontsoldaten best een stevige neut lusten, hoef je een Tommy niet te vertellen. Wijl Ieper in puin lag en de schrapnels om zijn oren gierden bewees een oude Tommy zijn koopmanskunst door op het verwoeste marktplein, op de plaats waar nu het terras is, een standje te improviseren waar men vloeibare moed kon tanken.
Hotel Ieper TravelBird. ic_airplanemode_active_black_12px. ic_directions_car_black_12px. ic_directions_boat_black_12px. fav_idle. help_center_icon. ic_hotel_black_12px. icon plane. Logo symbol. logo b
Geef je vrienden 30., Je nachtrust is een essentieel onderdeel van je reis. Bij TravelBird vind je het perfecte hotel in Ieper. Centraal hotel in Ieper. Centraal hotel in Ieper. Gratis verblijf voor kinderen t.e.m. fles cava, toegang tot de wellness en cadeau.
Hotel Flanders Lodge in Ieper Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Bed in Boat ligt aan de Kaai van Ieper en op wandelafstand van de Grote Markt en de Menenpoort. Verblijf in een modern hotel met prachtig tuinterras en vijver, net niet in het historische. Gelegen pal in het historisch centrum van Ieper in een rustig geplaveid straatje met centrale.
Laporte Cochère BB in het centrum van Ieper.
Tripadvisor Home NL. Wij verwelkomen u graag in onze BB, een karaktervol herenhuis gelegen in het historische hart van Ieper. In de ontbijtruimte met zicht op de tuin kunt u genieten van de authentieke gezellige sfeer van een aristocratenwoning waar Franse stijl en hedendaagse comfort elkaar ontmoeten.

U bent hier: Home. Alliance Hotel Ieper Centrum. Alliance Hotel Ieper Centrum Boek nu. Hotel-restaurant met uitgebreid ontbijtbuffet, ligt in het hartje van Ieper en heeft net dat ietsje meer. Centraal gelegen op 50m van de Grote Markt en de Menenpoort.
Hotel Ieper Ambrosia, boek direct op officiële site. 300m v Markt.
Ambrosia Hotel Ieper, telefoonnr: 0032 57 366 366. Welkom in dit kleinschalig, vriendelijk familie hotel Ieper. Dit leuk hotel is recentelijk volledig gerenoveerd. Vincent en een kleine staf heten u van harte welkom. We bieden geen grote luxe. We bieden wel nette, stijlvolle en moderne kamers aan.
Demi Lune bed breakfast Ieper Ypres.
NL Peter en Greet ontvangen u graag vanaf het voorjaar 2012 in hun nieuwe bed breakfast, gelegen in het hart van het historische Ieper. De markt ligt op wandelafstand 400m, de Menenpoort kunt u nog eens 200 meter verder vinden.
Hotels vlak bij Grote Markt van Ieper, Ieper Expedia.be.
Hoe vind je het ideale hotel nabij Grote Markt van Ieper? Hotels vlak bij Grote Markt van Ieper, Ieper. Zoek naar hotels in Grote Markt van Ieper op Expedia.be. Je kunt eenvoudig je hotels in Grote Markt van Ieper vinden via een van de volgende methoden.:
Hotel Ieper: ibis hotels voor een weekendje weg of een zakelijke reis in Ieper.
Home Hotel België Hotel Ieper. Alle Ibis hotels in Ieper. Met ideale locaties in verschillende stadscentra of dicht bij het station of de luchthaven, kunt u zeker een ibis hotel vinden voor uw volgende vakantie of zakelijke reis naar Ieper.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Ieper!
4 Boetiekpension in hartje Ieper met tuin. Design-gastenkamers in een karaktervol, volledig gerenoveerd herenhuis. Wij bieden de luxe van een hotel e. Bed and Breakfast. Ter Thuyne BB. BB Ter Thuyne ligt in het centrum van de historische stad Ieper, vlakbij de Lake.

Contacteer ons