Meer resultaten voor hotel ieper

hotel ieper
OLD TOM Hotel/Restaurant Grote markt 8 8900 Ieper.
Het hotel heeft 9 comfortabele ingerichte kamers met badkamer, douche, toilet, televisie en telefoon. Banketten, communiefeesten, begrafenismaaltijden, recepties. Wilt u gastronomisch tafelen thuis. Onze specialiteiten zijn.: Palingen bereid op verschillende wijzen. Dat frontsoldaten best een stevige neut lusten, hoef je een Tommy niet te vertellen. Wijl Ieper in puin lag en de schrapnels om zijn oren gierden bewees een oude Tommy zijn koopmanskunst door op het verwoeste marktplein, op de plaats waar nu het terras is, een standje te improviseren waar men vloeibare moed kon tanken.
Hotels Ieper tot 78% Vind nu uw ideale, goedkope hotel trivago.be. trivago. trivago.
Hotel De Nacht Wacht Ieper. Gastheer Mike, gastvrouw Ine en de kinderen Hanne, Wout en Tijl heten u van harte welkom in hun gloednieuwe gastenverblijf aan de Maloulaan te Ieper. De Maloulaan is een rustig deel, in het hartje van Ieper, vlakbij het station.
Main Street Hotel, genieten van pure luxe in Ieper Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Rijselstraat 136, 8900 Ieper Toon kaart. Een juweeltje in Ieper. Richtprijs voor je vakantie bij Main Street Hotel.: 20000, / Prijs per kamer 2p. Boek nu Bekijk beschikbaarheid. Ontdek onze pakketten. EEN JUWEELTJE IN IEPER. Een knus hotelletje in hartje Ieper!
Laporte Cochère BB in het centrum van Ieper.
Tripadvisor Home NL. Wij verwelkomen u graag in onze BB, een karaktervol herenhuis gelegen in het historische hart van Ieper. In de ontbijtruimte met zicht op de tuin kunt u genieten van de authentieke gezellige sfeer van een aristocratenwoning waar Franse stijl en hedendaagse comfort elkaar ontmoeten.

U bent hier: Home. Alliance Hotel Ieper Centrum. Alliance Hotel Ieper Centrum Boek nu. Hotel-restaurant met uitgebreid ontbijtbuffet, ligt in het hartje van Ieper en heeft net dat ietsje meer. Centraal gelegen op 50m van de Grote Markt en de Menenpoort.
The Salient School Hotel Ieper. Waar zijn we gelegen tov de Grote Markt.
Gelegen nabij Poperinge en op 30 minuten van Ieper. The Poppies Albert. The Poppies in Albert, Frankrijk met 186 bedden verspreid over 48 kamers. Wat te verwachten. Menin Gate Accommodation for groups. The Salient School Hotel. Grotere kaart weergeven. D'Hondstraat' 27, 8900 Ieper, België.
Hotel Ieper Expedia.be.
Ook Stadhuis van Ieper en Lakenhalle. Hotel O Ieper Hotel O Ieper. D'Hondtstraat' 4, Ypres 3.0 van 5.0. Laatste boeking: 2 dagen geleden. Dit accommodatie ligt in het centrum van Belgische Westhoek, vlak bij Grote Markt van Ieper, In Flanders Fields Museum en Lakenhalle.
Albion Hotel Online Booking Ieper.
Een gastvrij paradijsje in de St.-Jacobsstraat voor de pelgrim naar Compostela en even goed voor de levensgenieter; een plek om te cocoonen voor de dichter en zijn lezer, voor de wandelaar, de fietser en voor de toerist op de motor even goed: het Albion Hotel te Ieper.
Hotels Ieper: Boek uw verblijf in het Albion Hotel in Ieper / Albion Hotel Albion Hotel.
Deze winter wacht je een extra warme ontvangst in het Albion Hotel! Albion Hotel Ieper. Het Albion Hotel in Ieper een gastvrij paradijs voor de levensgenieter, de wandelaar en fietser. Het Albion Hotel onthaalt u in een sfeervol gebouw in Iepe r.
BB Hortensia bed breakfast in Ieper.
BB Hortensia kan bogen op een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en biedt vijf ruime, rookvrije kamers, ieder met douche en toilet. Een verblijf hier dompelt U in een aparte, boeiende wereld, aangezien de BB wordt bezocht door mensen uit de hele wereld, die vaak jaarlijks terugkomen. 2018 BB Hortensia Rijselstraat 196, 8900 Ieper, België webdesign Averbode info@bbhortensia.be.

Contacteer ons