Resultaten voor hotel ieper

hotel ieper
De 30 beste hotels accommodaties in Ieper, Belgiƫ hotels in Ieper.
Bed breakfast Ter Vesten is gevestigd in een voormalige weverij in Ieper en biedt accommodatie met gratis WiFi, en een tuin met een terras. fantastisch" ontbijt en heel lieve eigenaren die niet op de voorgrond traden maar wel ons informatief op verzoek ons te woord stonden." Hotel O Ieper 3-sterrenhotel.
OLD TOM Hotel/Restaurant Grote markt 8 8900 Ieper.
Het hotel heeft 9 comfortabele ingerichte kamers met badkamer, douche, toilet, televisie en telefoon. Banketten, communiefeesten, begrafenismaaltijden, recepties. Wilt u gastronomisch tafelen thuis. Onze specialiteiten zijn.: Palingen bereid op verschillende wijzen. Dat frontsoldaten best een stevige neut lusten, hoef je een Tommy niet te vertellen. Wijl Ieper in puin lag en de schrapnels om zijn oren gierden bewees een oude Tommy zijn koopmanskunst door op het verwoeste marktplein, op de plaats waar nu het terras is, een standje te improviseren waar men vloeibare moed kon tanken.
Hotel O Ieper Hotel O Ieper.
Hotel O Ieper is gesitueerd op ongeveer 400 meter van de Menenpoort waar elke avond de Last Post ceremonie wordt voorgedragen en ongeveer 800 meter van het treinstation van Ieper. Het Brits Militair kerkhof Ramparts War Cemetery is op slechts een wandeling van 12 minuten.
Hotel Ariane gelegen in Ieper, in het hart van de Westhoek. Ontdek de verschillende arrangementen. Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Verblijf in een modern hotel met prachtig tuinterras en vijver, net niet in het historische stadscentrum, maar toch op wandelafstand van alle fijne plekjes van de stad. Erg rustig gelegen met een gratis private parking. In Ariane Hotel geniet je van familiale gastvrijheid in de groene omgeving van de historisch rijke stad Ieper.
Hotel Ieper TravelBird. ic_airplanemode_active_black_12px. ic_directions_car_black_12px. ic_directions_boat_black_12px. fav_idle. help_center_icon. ic_hotel_black_12px. icon plane. Logo symbol. logo b
Geef je vrienden 30., Je nachtrust is een essentieel onderdeel van je reis. Bij TravelBird vind je het perfecte hotel in Ieper. Centraal hotel in Ieper. Centraal hotel in Ieper. Gratis verblijf voor kinderen t.e.m. fles cava, toegang tot de wellness en cadeau.

U bent hier: Home. Alliance Hotel Ieper Centrum. Alliance Hotel Ieper Centrum Boek nu. Hotel-restaurant met uitgebreid ontbijtbuffet, ligt in het hartje van Ieper en heeft net dat ietsje meer. Centraal gelegen op 50m van de Grote Markt en de Menenpoort.
Uitbaters Regina met noorderzon verdwenen Ieper Regio HLN.
Het duurde zo'n' twee jaar voor de zaak opnieuw kon openen. De kwestie is geen goed nieuws voor mensen die gereserveerd hadden in het hotel. Voor organisaties die meerdere kamers hadden geboekt, zoals de Ypres Rally, is het meer dan vervelend. De stad raadt gedupeerden aan naar de politie te stappen. Wie" al een voorschot betaalde, raden we aan klacht neer te leggen bij de politie, die al een dossier heeft opgestart. Deze zaak is niet goed voor het imago van onze stad, zegt Michelle Martens van Toerisme en Onthaal Ieper.
Hotel Ieper Kasteelhof t Hooghe Geschiedenis.
Even buiten Stad IEPER in een oase van groen vindt U het hotel Kasteelhof t Hooghe. Het is gelegen op 3 km van het centrum van Ieper. Weg van de stadsdrukte is het de ideale plaats om te verpozen en zo de streek te verkennen.
Hotel Investering Ieper. Zeker, zorgeloos, direct redement.
Met meer dan 300.000 overnachtingen per jaar is Ieper de belangrijkste toeristische stad van de westhoek. Net omwille van deze absolute toplocatie en de fantastische bezettingsgraad biedt Creahotels deze AAA-investering aan. Bekijk de video, ontdek Ieper en begrijp waarom het hotel zo goed draait.
Hotels Ieper: Boek uw verblijf in het Albion Hotel in Ieper / Albion Hotel Albion Hotel.
Deze winter wacht je een extra warme ontvangst in het Albion Hotel! Albion Hotel Ieper. Het Albion Hotel in Ieper een gastvrij paradijs voor de levensgenieter, de wandelaar en fietser. Het Albion Hotel onthaalt u in een sfeervol gebouw in Iepe r.

Contacteer ons