Op zoek naar vakantiewoning watou?

vakantiewoning watou
t oud steegje vakantieverblijf Watou vakantiewoning west-vlaanderen vakantiehuis Watou Poperinge Ieper.
Het huisje heeft een open leefruimte met een houtkacheltje, die uitkijkt op een tuin waarin je je volledig kan ontspannen en waar je samen gezellig kan genieten in t groen. t oud steegje Watou Tel 32 0478 826 570. Webdesign by Robdesign.
Eybeekhoeve, vakantiewoning voor 20p. in de Westhoek Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
t Graafschap heeft een vakantiewoning voor 10 personen ter beschikking om van een zalige. Het Wethuys ligt op de grote markt van Watou. Op 1km van Frankrijk en op 8km van Poperinge. Douce Vie, aan de rand van het charmante dorp Watou.
t Vijfde Gemet Vakantiewoning nabij het Helleketelbos te Poperinge.
t Vijfde Gemet is een nieuwbouw vakantiewoning, uitgerust met alle moderne comfort, die plaats biedt aan 13 personen en 1 kind. De woning is landelijk gelegen in het Poperingse Hoppeland, nabij het grensdorpje Abele en grenzend aan het kunstdorp Watou.
t Graafschap.
Douce Vie vakantiewoning 12 personen Watou.
Laat jullie vraag na op ons contactformulier, email of bel ons! Douvieweg 50 8978 Watou. voor meer info vul het contactformulier in. Vakantiewoning In t Groen. Neem ook eens een kijkje naar onze vakantiewoning In t Groen, deze woning is ook voorzien voor 12 personen.
Ligging Vakantiewoning Grimminckhof Watou Poperinge.
Deze rustige ligging tussen Poperinge en Watou is ideaal voor wie houdt van een groene omgeving, dicht bij cultuur en stad. Iedere zomer vindt in Watou het kunstenfestival plaats. De charme van het middeleeuwse verleden en de vele herinneringen aan het woelige oorlogsverleden maken een uitstap naar Ieper 17 km onvergetelijk.
Landgoed Karel Van Yedeghem, drie vakantiewoningen in de Westhoek Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Te Watou, kunstenaars en brouwersdorp, is onze locatie, voormalig historisch zomerverblijf van de graven van Watou, een echte belevenis in volle natuur. Drie afzonderlijke vakantiewoningen met combinatie van 2 personen tot 32 personen. Met een oppervlakte van 2ha hebben de drie locaties een volledige privacy met eigen terras en bbq.
Vakantiewoning De Linde Vakantiehuisje in de omgeving van Watou Home.
Onze rustiek vakantiehuisje De Linde ligt in een rustige straat in het ydillische gehucht Sint-Jan-ter-Biezen. Op een boogscheut van het kunstdorp Watou en de hoppestad Poperinge. Dit gerestaureerd bijgebouw ligt in onze grote tuin waar rust en privacy gerespecteerd worden.
Watou 2018 met Foto's: Top 20 Vakantiehuizen Watou, Vakantiewoningen Appartementen Airbnb Watou, Vlaanderen, Belgiƫ: vakantiehuis watou.
Douce Vie Vakantiewoning voor 12 personen. Gehele woning 12 bedden. Holiday cottage with 5 bedrooms on 270 m in Poperinge. Gehele woning 6 bedden. La maison de campagne du St Laurent. Gehele woning 5 bedden. Cosy Cottage tussen bos en veld.
Het Wethuys heet U van harte Welkom. Restaurant Tearoom Het Wethuys Watou.
Toen de laatste magistraat van het graafschap Watou de laatste maal op tafel klopte kon hij niet vermoeden dat hier, eeuwen later, geen onverlaten maar levensgenieters aan de balie zouden staan. Waar vroeger straffen werden uitgesproken, worden nu lichaam en geest uitvoerig verwend en zijn de boetes drastisch omlaag gehaald.

Contacteer ons