Resultaten voor vakantiewoning watou

vakantiewoning watou
vakantiehoeve vakantiewoning westhoek Watou Eybeekhoeve eybeekhoeve eibeekhoeve Poperinge vlaanderen.
Verblijven in Watou, Abele en Sint-Jan-ter-Biezen.
Op 5.6 km van het Watouplein. 8978 Watou Abele. Op 6.3 km van het Watouplein. Wulfhullestraat 4, 8978 Watou Sint-Jan-ter-Biezen. Op 5.7 km van het Watouplein. t Kolhof, Vakantiewoning. Watouseweg 21, 8978 Watou Sint-Jan-ter-Biezen. Op 4.0 km van het Watouplein.
Huis van de Dichter vakantiewoning Watou.
Huis van de Dichter vakantiewoning Watou. Het Huis van de Dichter, ook gekend als de voormalige onderpastorie van Watou, was tot begin 2009 de woonst van dichter Gwij Mandelinck, oprichter, bezieler en organisator van het Poeziefestival in Watou. De woning dateert van 1841 en werd door de jaren heen zo goed als in zijn oorspronkelijke staat bewaard: olmen vloeren, authentieke deuren, getaande blauwsteen, een bakstenen kelder.
Ligging Vakantiewoning Grimminckhof Watou Poperinge.
Deze rustige ligging tussen Poperinge en Watou is ideaal voor wie houdt van een groene omgeving, dicht bij cultuur en stad. Iedere zomer vindt in Watou het kunstenfestival plaats. De charme van het middeleeuwse verleden en de vele herinneringen aan het woelige oorlogsverleden maken een uitstap naar Ieper 17 km onvergetelijk.
Vakantiewoning charme sfeer Westhoek Ieper Watou Poperinge.
Watou 2017: Top 20 Vakantiehuizen Watou, Vakantiewoningen Appartementen Airbnb Watou, Vlaanderen, België: watou vakantiehuis vakantiehuis watou.
Landgoed Karel Van Yedeghem, drie vakantiewoningen in de Westhoek Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
LANDGOED KAREL VAN YEDEGHEM MET VERWARMD ZWEMBAD. Te Watou, kunstenaars en brouwersdorp, is onze locatie, voormalig historisch zomerverblijf van de graven van Watou, een echte belevenis in volle natuur. Drie afzonderlijke vakantiewoningen met combinatie van 2 personen tot 32 personen.
Welkom In t Groen.
In t Groen is gelegen in het brouwers en poëziedorp Watou, met uitzicht op de hoppevelden. Bij de franse grens. Gelegen langs diverse fietsnetwerken. De woning is voorzien voor 12 personen. De ideale vakantie voor fietsers, wandelaars, senioren, familie en vriendenreünies, seminaries.,
Douce Vie vakantiewoning 12 personen Watou.
Laat jullie vraag na op ons contactformulier, email of bel ons! Douvieweg 50 8978 Watou. voor meer info vul het contactformulier in. Vakantiewoning In t Groen. Neem ook eens een kijkje naar onze vakantiewoning In t Groen, deze woning is ook voorzien voor 12 personen.

Contacteer ons